Δωρεάν Σεμινάριο

Το νέο project του InfinityGreece, ACADEME, με την συγχρηματοδότηση από το European Solidarity Corps Greece, παρουσιάζει μία σειρά από δωρεάν σεμινάρια που δεν έχεις ξαναδεί!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

16:00

WE

Project Management

Στο τρίτο σεμινάριο θα μάθουμε την δομή και τα βήματα ενός σωστού και επιτυχημένου project, καθώς και για την διαχείριση εσωτερικών κρίσεων.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!

Ωστόσο μπορείς γραφτείς στο newsletter του InfinityGreece για να ενημερωθείς έγκαιρα για τις επόμενες δράσεις μας!

Γιατί είναι διαφορετικό το ACADEME;

Φέρνεις μαζί σου laptop, tablet ή κινητό

Κρατάς σημειώσεις σε ένα κοινό αρχείο

Μετατρέπουμε τις σημειώσεις σε #course

Εισηγήτρια

Χρύσα Πεταλά scaled e1640076388953

Χρύσα Πεταλά

Co Founder & Project Manager, Youthnest

Η Χρύσα Πεταλά είναι συνιδρύτρια και η βασική Project Manager του Youthnest, με ειδίκευση στο Facilitating και το Visual Notetaking. Έχει υλοποιήσει δεκάδες εργαστήρια και περισσότερα από 20 έργα (projects) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αισιόδοξη και δημιουργική, με επαγγελματική εμπειρία στον κοινωνικό-πολιτιστικό τομέα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καινοτόμο διαχείριση και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική και είναι πιστοποιημένη στον σχεδιασμό υπηρεσιών (Service Design) από τον οργανισμό IDEO.

Οικονομολόγος στο επάγγελμα και κοινωνική επιχειρηματίας στην καρδιά, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον ορθολογισμό με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας στους πελάτες την υποστήριξη που χρειάζονται περισσότερο. Παράλληλα, είναι μέλος του ελληνικού δικτύου Culture 4 Change και του δικτύου αποφοίτων Humanity in Action.

Πρόγραμμα ACADEME

Δομή και βήματα ενός σωστού και επιτυχημένου project

Έννοιες που καθορίζουν ένα επιτυχημένο project

Ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Tips & Tricks για την σωστή εκτέλεση ενός project

Διαχείριση εσωτερικών κρίσεων

Γνώρισε τον διοργανωτή

Operations keeps the lights on, strategy provides a light at the end of the tunnel, but project management is the train engine that moves the organization forward.

Ο project manager πρέπει να συνδυάζει διαφορετικές δεξιότητες, εργαλεία και τεχνικές ώστε να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός project. Και δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται…

Συχνές Ερωτήσεις

Το InfinityGreece, ένας νεανικός φορέας της πόλης -community για το Digital Marketing- με την συγχρηματοδότηση από το European Solidarity Corps Greece.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο WE (εδώ θα βρείτε την διεύθυνση).

Η εγγραφή για το σεμινάριο είναι υποχρεωτική και την ολοκληρώνεις από εδώ.

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Λόγω των έκτακτων μέτρων, για την είσοδος σας χρειάζεται να έχετε μαζί σας  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και κάποιο έγγραφο πιστοποίησης.

Φυσικά, όσα άτομα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.